Om Supreme Autoservice

Vi är ett fullgott alternativ till en märkesverkstad.

Alla märken

Vi på Supreme Autoservice i Malmö HB specialiserar oss inte på något särskilt bilmärke, hos oss är alla lika välkomna. Vi har väldigt lång erfarenhet och uppdaterad kompetens inom allt det senaste i bilvärlden, så även dyra bilar av fina märken är i trygga händer hos oss. 

Kunden i fokus

När man arbetar med att serva och laga bilar är det viktigt att man alltid sätter bilägarens behov i första rummet. Att du som vår kund känner dig nöjd med vårt arbete är det allra viktigaste – och att du såklart alltid har en körsäker bil.

Prisvärd kvalitet

Vi erbjuder samma kvalitet på vår bilservice som auktoriserade märkesverkstäder, men kan hålla lägre priser just för att vi inte har någon specifik titel. Våra priser är alltid minst 20 % lägre än märkesverkstädernas så du har allt att vinna på att välja oss när det är dags för AC-service eller annan service av din bil.

Trevligt bemötande

Lika viktigt som det är att man kan erbjuda de tjänster man utlovar är det att man bemöter alla kunder med en trevlig ton. Alla vi som arbetar på Supremeauto är mycket serviceinriktade och tycker att mötet med våra kunder är en viktig och rolig del av jobbet. Att man får träffa många olika människor på daglig basis ger krydda i arbetslivet.

Avtal

Vi ger dig alltid ett specifikt pris när du lämnar in din bil till oss och detta baseras såklart på det reparationsavtal vi tillsammans kommit fram till. Vi gör aldrig något med din bil som vi inte avtalat om i förväg och du överraskas aldrig med några dolda avgifter.

Varmt välkommen till oss på Supreme Autoservice i Malmö HB när din bil behöver genomgå AC-service.