Våra tjänster

Vi använder oss uteslutande av kända, kvalitativa varumärken

Vi släcker servicelamporna

Många bilar har idag en servicelampa som tänds efter det att bilen har rullat ett visst antal mil. När lampan tänds är det alltså dags att lämna in bilen för service. Bara bilverkstäder har rätt att släcka servicelampor efter genomförd service och vi på Supremeauto har denna befogenhet, så oavsett vad det är för bil du kör så kan vi både serva den och släcka dess servicelampa efteråt. 

För AC:n i en bil brukar det inte finnas någon särskild lampa, men man märker helt klart direkt om något är fel på AC-enheten.

Felsökning

Idag felsöker man bilar med datorer och Supremeauto har marknadens senaste utrustning för professionell felsökning när din bil drabbas av något fel. Vi erbjuder riktigt låga priser på felsökning så att du ska ha råd att hitta vad det är som är fel med din bil och sedan låta oss återställa det.

Vi släcker motor-/ABS-/airbaglampor 

När vi får in din bil på grund av att en viss lampa lyser i kontrollpanelen så reparerar vi givetvis först felet, sedan släcker vi lampan så att du tryggt kan köra vidare på vägarna.

Bilbärgning

Att drabbas av motorstopp där man inte just parkerat är något av det mest frustrerande man kan utsättas för som bilägare. Bilbärgning är en av de tjänster som vi erbjuder våra kunder och vi bärgar både korta sträckor och långa. Vi är snabbt på plats med vår bärgningsbil när du behöver den.

Däckförvaring

Att förvara däck har länge varit ett nödvändigt ont för bilägare eftersom varje bil har två uppsättningar däck avsedda för sommar- resp. vinterväglag. Du som inte vill ha däcken i ditt hem/förråd när de inte används kan nu hyra förvaringsplats för däcken hos oss på Supreme Autoservice. Vi förvarar dina däck under bästa tänkbara förutsättningar och hjälper dig såklart med demontering och montering om du så önskar.